сб, 06.10 | Project Lab

Есенна учителска академия

Академията се провежда в два модула (физически и дистанционен), основните теми са свързани с живота на учениците и учителите в училище, иновативни методи за преподаване и личностно развитие на учителите. Участието нови квалификационен кредит.
Registration is Closed
Есенна учителска академия

Провеждане

06.10.2018 г., 10:00 – 17:00
Project Lab, bulevard "Knyaginya Maria Luiza" 58, 1202 Sofia Center, Sofia, Bulgaria

За събитието

На 06. октомври платформата за развитие на млади хора и трансформация на образованието YOUth TALENTs съвместно Висше Училище по Застраховане и Финанси ще отворят вратите си за учители!

🚀Каним ви на акредитираната ни академия за Учители - Вдъхновители в зала Project Lab, бул. "Княгиня Мария Луиза" 58, София.

Ние вярваме, че положителната промяна в България и нейният просперитет в близкото и далечното бъдеще се крепят на образованието. Близо 1/3 от живота си прекарваме активно в образователната система и именно тя строи основите на информираното, демократично и гражданско общество.

Пред учителите стои отговорната задача не само да преподават, но и да подкрепят младите хора, но тази задача става все по-трудна най-вече заради бързото развитие на технологиите и динамичната среда, в която младите хора израстват.

Затова организираме обучение, в което чрез интересни формати, каквито самите учители ще могат да приложат в клас, ще говорим за всички предизвикателства, но и възможности, които имаме пред себе си.

📌Фокус 1 - Трансформация на учебния процес (комуникация с учениците, лидерство в класната стая, изграждане на индивидуален подход, метакогнитивно учене, вътрешно предприемачество, ученическо самоуправление, геймифициране в клас, глобално образование, учителят=ментор и други съвременни теми)

📌Фокус 2 - Личностно развитие за учителя (изграждане на здравословна работна среда, ролята на висшето образование, изглеждане на самооценка, управление на стреса - механизми за самоопределяне и познаване, превенция и изграждане на здравословни навици)

💡 Академията носи 1 кредит за повишаване на профисионалната квалификация

Цени:

1 - 10 участници : 59 лв. / участник

11 - 20 участници : 48 лв. / участник

21 + участници : 41 лв. / участник + подарък безплатно допълнително обучение само за учителите на училището

💡Ако сте педагогически специалист, заповядайте на кредитираната ни академия. Записване и повече информация можете да получите на

тел. 0888 88 7849 или

имейл 📩 hi@YOUthTALENTs-bg.com

Registration is Closed

Сподели с приятели