LOGO YT YOUth TALENTs

HR MeetUp 2

Задържане чрез

ангажиране

23 октомври 2020

Онлайн събитие (Zoom)

18:30 ч. - 20:30 ч.

Millennials
Time- HR MeetUp
Calendar- HR MeetUp
Place- HR MeetUp

HR MeetUp

HR MeetUp е тук за всички HR/ Communications професионалисти и бизнес лидери, които искат да чуят и споделят добри практики, "научени уроци" и тенденции в привличането, подбора, задържането на таланти и работодателския имидж.

Срещите се провеждат в приятен вечерен формат, като откриващото събитие проведохме в новата сграда на Telus International в края на октомври 2019 г.

Темите са свързани с новите правила, които средата налага при работата с дигиталните поколения (родените след 1993 г.) или т.нар. Millennials и Z поколения и управлението на поколенческите различия, което се превръща във все по-голямо предизвикателство.

На събитието имахме възможност да чуем добри практики и know-how, имахме кратка отворена дискусия и време да се запознаем с колеги на по чаша вино.

Това беше пилотният от серия HR MeetUps, в рамките на които дискутираме актуални теми като работодателска марка, привличане и подбор, задържане и развитие при различните поколения.

Партньори на първото издание

MeetUp 1 partners

Второто издание

23 октомври 2020 | 18:30 - 20:30 ч. | Zoom

Второто издание на събитието ще бъде посветено на още по-практически примери от няколко гледни точки. Събрали сме представители на корпоративна структура, консултантска агенция с богат международен опит и образователна младежка организация, която ще разкрие работещите практики между бизнеса и средното образование.

Ще се запознаете с конкретни примери за практики, които под различна форма можете да адаптирате за своите компании, ще бъдете предизвикани и ще чуете неща, които са сравнително нови за пазара у нас.

И не на последно място - ще се насладите на приятелско събитие в затворен кръг с професионалисти от общността. Събитието е част от поредицата автентични HR MeetUps - Attracting & Retaining Millennials & Zs , което по традиция се провежда в офис на различни компании, но поради ситуацията с COVID-19 ще бъде в онлайн формат.

Запознайте се с

Silviya Ilieva VIVACOM.jpeg

Силвия Илиева

Старши мениджър

"Човешки ресурси"

ВИВАКОМ

5000 служители в компания с пето поколение мобилна мрежа. Какви са предимствата да си част от най-големия телеком в България с най-бързата мрежа в Европа? Успешните практики за задържане и ангажиране на служителите.

Radina Nedyalkova.jpeg

Радина Недялкова

Консултант HR, лектор и

LinkedIn коуч

Vox Advisory

Кандидати интервюират кандидати?

Как компании като LinkedIn и Airbnb ангажират служителите си и още иновативни практики на Запад.

Tsanislav.png

Цанислав Генчев

Основател и

обучител

YOUth TALENTs Bulgaria

Какви са спецификите при работата със средното образование? Защо ангажирането със средните училища има скрити ползи за работодателската марка и подбора и кои са добрите практики, които да ви направят по-различни и интересни за учениците от другите компании, които срещат в училище?

Промени в образователната система и дуално обучение.

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ (ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА)

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията е безплатна до запълване на местата. Поради лимитирания капацитет и високия интерес, моля запишете се ако сте сигурни, че ще планирате събитието в календара си и ще осигурите присъствие. Всички задължителни полета с информация ще бъдат видими само и единствено за организаторите на събитието.

БЛАГОДАРИМ ЗА ИНТЕРЕСА! ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОСОЧЕНИТЕ КОНТАКТИ!