Вдъхновяваща среща с младежи в Смолян


Смолян е невероятно красив град, заобиколен от високи и зелени Родопски хълмове, въздухът е чист и още по-хубавото - има амбициозни млади хора, които още от ученическите си години се вълнуват от бъдещото си развитие.


Бяхме поканени от едно проактивно момиче, Микаела Хаджиева, която е ученик в Езиковата гимназия в Смолян, член на Leader Academy и програмата ABLE Mentor, а любезни домакини ни бяха от местната младежка организация Young Improvers for Youth Development.Говорихме за личностно развитие - как да се оттървем от страховете, да открием талантите си, да ги съпоставим с професии или индустрии, в които ще сме добри. Как да проучим добре професиите преди да се захванем с тях, как да подберем университета според бъдещите си професионални планове.


Цанислав Генчев, основател на YOUth TALENTs и част от екипа "Човешки ресурси" в технологичната компания "Сенсата Техлоноджис" сподели ценни практически съвети за подготовка за интервю, подобряване на CV и какво търсят работодателите у младите хора.


Това беше поредният ден, изпълнен със смисъл, защото се срещнахме с други млади хора, като нас, които се интересуват от бъдещето си и осъзнават, че го държат в ръцете си и сега е времето да започнат да градят мечтите си!


Благодарим ви и до нови срещи!46 преглеждания0 коментари