Стани координатор на кариерните събития на YOUth TALENTsYOUth TALENTs е младежка доброволческа организация, създадена от ученици и студенти в подкрепа на личностното и професионалното развитие на млади хора в България. За две години помогнахме на повече от 1300 младежи, основно в София, но не само, да открият талантите си, да се ориентират професионално и да направят първите стъпки в кариерата си. Организираме обучения за кариерно ориентиране и развитие, подготовка за интервю/ работа, управление на личните финанси, предприемачество и гражданско образование. Обединяваме училища, университети и работодатели, за да създадем вдъхновяваща и насърчаваща среда за амбициозни млади хора и да им помогнем в развитието им. Учим младите хора на нещата, които все още ги няма в училище и им помагаме да се подготвят за живота след това.


Търсим нов член на екипа си, който ще бъде обучен и ще получи възможност да отговаря за ключовите кариерни събития през годината и дори да генерира нови такива.


За какво ще разчитаме на теб?

- Ти ще имаш възможността да генерираш идеи за бъдещите събития с кариерна тематика, като активно ще комуникираш с университети, училища и работодатели (като разбира се ние ще те обучим как).

- Ще бъдеш отговорен за планирането, организирането и провеждането на тези събития. Така ще подобриш уменията и опита си в управлението на проекти, изграждането и изпълнението на комуникационни планове, намирането на партньори и спонсори, контактите с професионалисти от различни сфери и медии.

- Ще ти помогнем да разшириш професионалните си контакти, като ти ще отговаряш за новите партньорства с работодатели и организации (ние ще ти помогнем как да го направиш), което ще бъде изключително полезно за личното ти професионално развитие.


Защо ще ти бъде толкова полезно да участваш?

- Ще получиш няколко седмично обучение, в което ще ти предадем всичко, което сме научили през тези две години - как се генерират, планират и изпълняват проекти, как се създава и изпълнява рекламна и комуникационна стратегия, търсене и преговаряне с партньори и спонсори, ръководене на малък екип, ще ти помогнем да си изградиш професионален профил, с който ще представляваш организацията навън.

- Ще имаш възможност и задачата да генерираш уникални идеи за събития и програми, които ще помагат на младите хора да се ориентират и подготвят за живота след училище, да срещнат подходящи работодатели и да стартират професионалното си развитие.

- Ще получиш достъп до партньорската мрежа от десетки професионалисти и организации в бизнеса, ще можеш да изградиш уникални контакти, които ще бъдат полезни за професионалното ти развитие.

- Ще тестваш и подобриш професионалните си умения в реална среда, в която твоите резултати ще бъдат равни на усилията, които полагаш.

- Въпреки че ще имаш възможност за допълнителни доходи от проектите, които реализираш, участието в организацията е доброволно и сам ще избереш колко часа седмично можеш да отделиш.


Какъв човек търсим?

На първо място търсим човек, който вярва в потенциала и силата на младите хора в България и който иска да бъде генератор на техния и собствения си успех. Търсим проактивен подход- тук сами си поставяме целите и сами сме отговорни за постигането им. Успехът на нашите проекти е плод на усилията, които полагаме за тях. Ще бъдеш приет и успешен в нашия екип, ако си отговорен, амбициозен, отдаден на каузата, имаш can-do подход към трудностите и непознатите за теб неща, учиш се от грешките си и не се страхуваш да си в постоянен режим на учене и развитие.


Ако искаш да се включиш, пиши ни за себе си на hi@youthtalents-bg.com, като ни разкажеш с какво се занимаваш в момента и каква е мотивацията ти да се включиш.


Очакваме те!

61 преглеждания0 коментари