Старт на кариерата с LinkedIN в НБУНов български университет със сигурност е един от по-практическите университети в България, който цели освен добрата теоретична подготовка, така и да среща студентите с представители на бизнеса и на практиката.


Поне това ни показаха с поканата и отношението си от Кариерния център на университета, които влагат огромни усилия всяка година в по-практическото реализиране на студентите.


Имахме удоволствието заедно с първите ни корпоративни партньори - Съдърланд България, да направим обучение на студенти от 1-ви до 4-ти курс на тема "Старт на кариерата с LinkedIN". Запознахме ги за функциите и ползите от най-големия онлайн бизнес портал в света, който се използва от повече от 200 000 професионалисти в България и предоставя уникални възможности за търсене на работа и създаване на полезни бизнес контакти.


Впечатли ни, че освен от различни възрасти, студентите бяха и от различни специалности - бизнес, икономика, графичен-, интериорен дизайн, дори програмиране и танци.


Цанислав Генчев като представител на YOUth TALENTs показа как функционира платформата LinkedIN и даде на студентите полезни съвети, с които да изградят силен имидж и да удвоят кариерните си шансове.


Невероятно е да се срещаш с толкова млади хора и още по-вдъхновяващо е да можеш да им бъдеш полезен.


Благодарим ви Нов български университет и Съдърланд България!

20 преглеждания0 коментари