Кариерно развитие с LinkedIN обучение


LinkedIN е най-голямата професионална мрежа в света. Неговите функции са свързани с обмяна на контакти и професионален опит, намиране на работа, продажба на услуги и много други функционалности, които помагат на бизнеса и професионалистите в тяхното развитие.


Този неизползван от учениците и студентите потенциал да разширят контактната си мрежа и по-лесно да си намерят работа, беше причината да стартираме такова обучение през декември 2018.


Цанислав Генчев, основател на YOUth TALENTs, показа на групата от мотивирани млади хора, как се използва пълната функционалност на сайта, как да си изградят стратегия за описание на профила и поведение в социалната мрежа, за да привлекат добрите работодатели и да подобрят шансовете си за кариерна реализация.

13 преглеждания0 коментари

YOUth TALENTs е младежка организация, която цели да помогне на млади хора, ученици и студенти, да открият талантите и призванието си и да започнат професионалното си развитие.

YOUth TALENTs

Полезни линкове

YOUth TALENTs е младежка организация, която помага на младите хора да открият и развият талантите си и да намерят правилните възможности за развитие.