"Да говорим за образованието" в НФСГ


Националната финансово-стопанска гимназия в София обича да провокира своите ученици с интересни гост-лектори и организации, които помагат на младежите да се замислят за бъдещето си и да бъдат проактивни и отговорни към него.


На 20. Февруари 2018 имахме удоволствието да посетим гимназията, която нашите основатели - Цанислав Генчев и Росен Вълчев, са завършили, и да застанат пред свои съученици, говорейки за пътя на кариерата и защо той започва още от училище.


Директорът на училището, г-жа Мая Гешева, имаше вдъхновяваща реч, с която насърчи учениците си да бъдат по-ангажирани към развитието си и да се срещат с други мотивирани млади хора, с които да обменят идеи и опит.


Гости бяха Катерина Куртева, мениджър връзки с образователни институции в Sutherland Global и Николай Николов, проектен мениджър на програмата ABLE Mentor, която събира ученици с успешни професионалисти като техни ментори.


Благодарим за невероятната емоция и до нови срещи!
21 преглеждания

YOUth TALENTs е младежка организация, която цели да помогне на млади хора, ученици и студенти, да открият талантите и призванието си и да започнат професионалното си развитие.

YOUth TALENTs

Полезни линкове

YOUth TALENTs е младежка организация, която помага на младите хора да открият и развият талантите си и да намерят правилните възможности за развитие.