Уебинар - кариерно развитие в ABLE MENTOR onlineABLE MENTOR е една от най-уникалните програми, които можете да срещнете в България, ако сте млад човек или вече реализирал се професионалист/ предприемач. Тя свързва ученици в гимназиален етап с ментори, които да ги подкрепят в личностното и професионалното им развитие или да създадат заедно проект в обществена полза.


След като водихме обучението по кариерно ориентиране и развитие в София за два изминали сезона на програмата, бяхме поканени и на пилотен уебинар, част от програмата ABLE MENTOR Online, която пресъздава цялостната концепция в онлайн формат, за да бъде достъпен за повече ученици и ментори от цяла България.


По-вдъхновяващото от това да споделиш опита си пред младите хора е единствено да разбереш колко проактивни и ангажирани са те със собственото си развитие. Част от тях имат собствени клубове в училище, други са посветени на изкуството, трети още се лутат, но са любопитни и опитват различни неща.


Срещайки се с толкова мотивирани и ангажирани млади хора сме обнадеждени, че бъдещето е в сигурни ръце и светът тепърва ще става все по-добро и справедливо място за живот.


Благодарим ви!

Включете се от www.ablementor.bg

24 преглеждания0 коментари