ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Privacy policy

ЗАЩО ДА ЧЕТА ПОЛИТИКАТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ?

Темата за поверителност в онлайн пространството може да ти е малко скучна, но тя е много важна! Представи си в колко фирми и сайтове вече си дал личните си данни. Европейското и родното законодателство ни задължават да те информираме защо събираме личните ти данни, кои от тях ни трябват и за какви цели. Твой е изборът дали да се съгласиш с нашата политика, но е важно да знаеш правата си като потребител, а ние ще ти предоставим цялата необходима информация ако ни попиташ!

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Тази интернет страница е в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба. 

Настоящата Политика за поверителност има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни, както и за Вашите права. МЛАДи ТАЛАНТи запазва правото си да променя Политиката за поверителност по всяко време, за което ще Ви информира по възможните и описани по-долу канали за комуникация, за които давате изричното си съгласие при предоставянето на данните си.

Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите предпочитания и интереси. МЛАДи ТАЛАНТи използва личните Ви данни единствено за целите, за които са събрани, които ще намерите по-долу в същия документ.

Сигурността на сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване,  проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица. Политиките по осигуряване на сигурността се гарантират от хостинг доставчикът на платформата.

Лични данни, които обработваме:

За да използвате нашия сайт не се изисква да се регистрирате или да предоставяте лична информация. Събираме от Вас лична информация само когато ни я предоставите доброволно – например при попълване на формата за контакт на сайта или когато се абонирате за получаването по електронна поща за актуални новини относно нашите дейности или конкретни предложения според Вашите интереси. 

Начините за събиране на лична информация чрез сайта, които ние използваме, са: 

  • форма за контакт, чрез която можете да ни зададете своите въпроси, предложения или коментари;

  • форма за контакт под формата на регистрация, чрез която се абонирате за новини и индивидуални предложения по електронна поща.

Ако сте се съгласили да получавате електронен бюлетин и индивидуални предложения от МЛАДи ТАЛАНТи, ние използваме Вашата електронна поща, за да Ви изпращаме периодично информация за нашите актуални предложения за конкурси, игри, стипендии, отворени събития, затворени събития, публични кампании, новини, индивидуални предложения и информация за възможности на наши партньори, както и друга любопитна информация.

 

Възможно е в сайта да намерите отделна форма за регистрация за отделни и специфични събития - тогава същата тази информация ще бъде използвана само за целите, описани в настоящия вътрешен регламент.

Събраната информация се обработва от МЛАДи ТАЛАНТи единствено с цел да Ви предлагаме интересни предложения и осъществяване на връзка с Вас. 

Вашите права 

Ако сте предоставили Ваши лични данни на МЛАДи ТАЛАНТи, Вие разполагате със следните възможности по всяко време: 

  • право на достъп до личните Ви данни, обработвани от МЛАДи ТАЛАНТи; 

  • право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;

  • право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации и др.;

  • право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните;

  • право "да бъдеш забравен", което ни задължава да изтрием всички Ваши лични данни (с възможност да ни ги предоставите в бъдеще)

Ако искате да упражните правото си на достъп, коригиране или отказ от получаване на електронния бюлетин и други маркетингови комуникации, може да се свържете с нас чрез изпращане на съобщение на hi@YOUthTALENTs-bg.com 

Употреба на бисквитки (cookies)

Когато посещавате нашата интернет страница, ние събираме обобщена информация за Вас чрез използване на бисквитки.  Бисквитките (Cookies)  са малки файлове с информация, които се запазват във Вашият интернет браузър или твърд диск при посещение на сайта. Бисквитките позволяват на МЛАДи ТАЛАНТи и доставчиците на хостинга да подобряват сайта, така че той да съдържа максимално полезна информация за Вас, когато го посещавате. Чрез бисквитките ние Ви предоставяме персонализирана информация, която е достъпна само за Вас. При този процес не се съхраняват никакви лични данни.

Повечето интернет браузъри позволяват контрол на употребата на бисквитки. Въпреки това, някои бисквитки са запазени при отварянето на сайта без ние да сме имали възможност да поискаме Вашето съгласие. За запаметяването на другите бисквитки ще бъде необходимо Вашето съгласие. 

Сайтът използва следните бисквитки:
- Сесийни бисквитки;
- Бисквитка за pop-up;
- Бисквитка за уеб трафик;
- Бисквитка за защита на личните данни.

Можете да настроите интернет браузъра си, така че да не запаметява бисквитки или да изтриете запаметените вече такива. Ако желаете да се възползвате от тези функции, моля обърнете се към производителя на Вашия интернет браузър.

МЛАДи ТАЛАНТи не носи отговорност, ако интернет браузър, който ползвате, не поддържа функциите за контрол на употребата, отказ от запаметяване или изтриване на запаметени бисквитки. В случай, че забраните запаметяването на бисквитки или изтриете запаметени вече такива в зависимост от вида им е възможно да се наруши функционирането на сайта.

Google Analytics 

Сайтът използва Google Analytics – уеб базирана услуга предоставена от Google Inc. (“Google”).  Google Analytics използва бисквитки, които се запаметяват на Вашия компютър. Бисквитките позволяват тематизация и персонализация на съдържанието чрез изготвяне на доклади и анализ на активността Ви при посещение на сайта. 

Информацията, която бисквитката генерира за Вашата активност на сайта (включително и Вашия IP адрес), се прехвърля и запазва на Google сървър в САЩ. Google предоставя данните или възлага обработването им на трети лица само ако това е подходящо и доколкото действащото право не забранява това.

Google не обвързва Вашия IP адрес с други данни, които обработва.  Анонимността на Вашия IP адрес на сайта се постига чрез кодиране в рамките на държавите членки на Европейския съюз и държави страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство. По изключение пълният IP адрес може да бъде прехвърлен на Google сървъра в САЩ и съкратен там.

Социални мрежи 

Достъпът Ви до социалните мрежи като Facebook, Google +, YouTube, Tweeter и други такива предвижда отделна регистрация и приемане на общите условия на тези сайтове. МЛАДи ТАЛАНТи не отговаря за защитата на личните Ви при приемането на тези общи условия. Моля да се запознаете подробно с общите условия на тези сайтове.

Приставки/Plugins 

Сайтът използва Социални приставки/Social Plugins, които представляват софтуерни компоненти прибавящи допълнителни възможности към Вашия интернет браузър, при съгласие с техните условия и регистрация. Ние използваме следните Приставки:

Facebook 

Сайтът използва Social Plugins на социалната мрежа Facebook, която се поддържа от  Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. („Facebook“). Тази приставка се разпознава по логата на Facebook (бяло „f” на син фон или „вдигнат нагоре палец“) или се отличава с „Facebook Social Plugin“. Списъкът и видовете Facebook Social Plugins може да видите тук: https://developers.facebook.com/products/social-plugins/

Когато посетите страница от сайта, която съдържа Facebook приставка, Вашия интернет браузър се свързва директно със сървърите на Facebook и съдържанието на приставката ще бъде прехвърлено директно от Facebook към Вашия интернет браузър, който ще го свърже с интернет страницата. Чрез свързването с тези Facebook приставки, Facebook получава информация, че съответната наша интернет страница или платформа е била посетена дори и да нямате регистрация или да не сте се вписали във Facebook. 

Информацията (включително IP адреса Ви) се прехвърля и запазва от Вашия интернет браузър директно към сървър на Facebook в САЩ. Ако сте вписан във Facebook, посещението на сайта може да се отрази незабавно на Вашия Facebook профил. Ако си взаимодействате с тези  Plugins, напр. натиснете бутона „Харесвам“, или напишете коментар, тази информация веднага ще бъде прехвърлена от Вашия интернет браузър към Facebook и ще бъде запаметена там. Информацията ще бъде също публикувана на Вашия Facebook профил и видима за приятелите Ви във Facebook.

Моля запознайте се с условията и възможностите за настройка за защита на личните Ви данни и целта и обхвата обработка им на:  https://www.facebook.com/policies. Ако не желаете Facebook да отразява посещението на сайта на Вашия Facebook профил е необходимо да се отпишете от Facebook преди да посетите сайта.

Google + 

Сайтът използва Social Plugins на социалната мрежа Google+, която се поддържа от  Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Тази приставка се разпознава по логата на Google („+1“ бутон на бял или цветен фон). Списъкът и видовете Google+ Social Plugins може да видите тук: https://developers.google.com/+/web/

Когато посетите страница от сайта, която съдържа Google + приставка, Вашия интернет браузърсе свързва директно със сървърите на Google и съдържанието на Приставката ще бъде прехвърлено директно от Google към Вашия интернет браузър, който ще го свърже с интернет страницата. Чрез свързването с тези Google приставки, Google получава информация, че съответната наша интернет страница или платформа е била посетена дори и да нямате регистрация или да не сте се вписали във Google+.

Информацията (включително IP адреса Ви) се прехвърля и запазва от Вашия интернет браузър директно към сървър на Google в САЩ. Ако сте вписан във Google+, посещението на сайта може да се отрази незабавно на Вашия Google+ профил. Ако си взаимодействате с тези  Plugins, напр. натиснете бутона „+1“ тази информация веднага ще бъде прехвърлена от Вашия интернет браузър към Google и ще бъде запаметена там. Информацията ще бъде също публикувана на Вашия Google профил и видима за Вашите контакти в Google+.

Моля запознайте се с условията и възможностите за настройка за защита на личните Ви данни и целта и обхвата обработка им на:  https://developers.google.com/+/web/buttons-policy. Ако не желаете Google да отразява посещението на сайта на Вашия Google+ профил е необходимо да се отпишете от Google+ преди да посетите сайта.

Контакти за въпроси

В случай, че имате въпроси относно начина, по който обработваме личните Ви данни или свързани въпроси, моля свържете се с нас по имейл hi@YOUthTALENTs-bg.com

СЪВЕТ ОТ НАС!

Въпреки, че имаш законовите права да изискваш информация за обработката на личните ти данни, както и правото "да бъдеш забравен", бъди изключително внимателен каква информация и в какви сайтове публикуваш! Поинтересувай се за така наречената "чувствителна информация" като политическите и регилиозните ти възгледи, данните на банковата ти сметка, ЕГН и други.

ВЪРНИ СЕ КЪМ САЙТА YOUth TALENTs,

ЗА ДА РАЗГЛЕДАШ ИНТЕРЕСНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

YOUth TALENTs

Полезни линкове

YOUth TALENTs е младежка платформа, която помага на младите хора да открият и развият талантите си и да намерят правилните възможности за развитие.