Обучения за учители

Според Вашите нужди

Заедно фиксираме темите, мястото и формата

Акредитация

Кредит за повишаване на

квалификацията 

Преживяване

Това няма да е обучение, а преживяване

Какво представлява работата с нас?
Определяме заедно какво целите

Заедно обсъждаме какво искате да постигнете с обучението, каква да е натовареността на учителите - по-теоретично или по-практическо, с повече фокус върху практиките в час или върху екипната работа, повече обучителни сесии или повече модерирани дискусии за споделяне на добри практики и обсъждане на реални казуси от ежедневието и др. Вашата идея + нашето портфолио от теми, иновативни идеи, повече от 400 игри и упражнения ще направят обучението преживяване.

Определяме дата, място, формат и бюджет

След като изясним какво искате да постигнете и как искате да прекарате времето с колегите си, подбираме най-подходящото място (в училище, в града, или извън града) и време. Предлагаме Ви готов модел от най-подходящите теми според целите и заедно определяме рамката на бюджета. Получавате подробна разбивка на план-разходите, което ще Ви позволи да направите добро обучение с бюджета, с който разполагате, и да се вместите в обхвата, който сте си поставили.

Създаваме преживяване

След всички организационни детайли ние обещаваме да се погрижим учителите да прекарат времето си както сме го планирали. За да бъдем гъвкави според динамиката и очакванията на групата, разработваме вътрешно поне 3 сценария на програмата, за да бъдем гъвкави в деня на самото обучение, за да могат учителите да участват пълноценно в деня и да си тръгнат заредени и позитивни!

 
 

ПОПИТАЙТЕ НИ

Планирате обучение за колегите си?

Или просто искате да проучите възможностите?

Свържете се с нас, за да Ви кажем

как можем да направим обучение, в което колегите Ви да учат и споделят, но и да се забавляват и прекарат приятно времето си.

5.94

отл.

Средна оценка 

от Вашите колеги

Запитване

МИНАЛИ И НАСТОЯЩИ ПАРТНЬОРИ

 
ВТОРО МЯСТО В
ОБРАЗОВАТЕЛНАТА КАТЕГОРИЯ
НА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ НА B2B MEDIA 2018

YOUth TALENTs

YOUth TALENTs е младежка платформа, която помага на младите хора да открият и развият талантите си и да намерят правилните възможности за развитие.

fb.png

Полезни линкове

Намери ни

+359 888 88 7849

hi@youthtalents-bg.com