За работодатели, които искат да

достигнат и инвестират в млади таланти

Мрежата на YOUth TALENTs се състои от стотици млади хора, които са мотивирани да се развиват, да учат нови неща и да бъдат полезни. Ето защо ги свързваме с работодатели, които предлагат добри условия на труд, работа, свързана с учене и развитие на умения, и с възможности за бъдещо развитие в компанията.
Голяма част от младежите в мрежата ни са преминали през обучения за комуникация, работа с клиенти, даване и получаване на обратна връзка, екипна работа, целеполагане и други базови умения, което ги прави с една крачка по-подготвени от голяма част от излизащите на пазара на труда.
Ако сте доказано добър работодател и търсите партньор в привличането на таланти, обърнете се към нас, независимо дали предлагате работа на пълно (непълно) работно време, стаж, искате да се свържете с училище, да организирате образователен проект или да реализирате своя работодателска инициатива.

Привличане на правилния талант

Employer branding с добавена стойност

Попитайте ни за потенциално партньорство

YOUth TALENTs е младежка организация, която цели да помогне на млади хора, ученици и студенти, да открият талантите и призванието си и да започнат професионалното си развитие.

YOUth TALENTs

Полезни линкове

YOUth TALENTs е младежка организация, която помага на младите хора да открият и развият талантите си и да намерят правилните възможности за развитие.